Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Που να ειμασταν και πολλοι...

Η οργανωση ή μαλλον καλυτερα η ελλειψη αυτης, μου σπαει τα νευρα. 
Τελειωνει η εξεταστικη, και λενε πως οι εγγραφες θα γινουν μετα απο μια βδομαδα. Ομως λογω του χιουνιου, 2 μερες απο τις εγγραφες μετακινηθηκαν μια βδομαδα μετα. Το νεο εξαμηνο ειχε αρχισει, και εμεις δεν το ξεραμε καν.

Ηταν τραγικο αυτο, καθως για μια εβδομαδα γινοταν μαθημα και εμεις τρεχαμε ακομα για να γραφτουμε για β' εξαμηνο. Με το πολλα αφου γραφτηκαμε ολοι, εβγαλαν κανονικο προγραμμα με θεωριες και εργαστηρια κανονικα, κανουμε 2 βδομαδες κανονικα μαθημα και ξαφνικα χθες μας αλλαζουν παλι το προγραμμα. Η δικαιολογια τους?? Ο καθηγητης που μας κανει εργαστηριο Στατιστικης ΙΙ , δεν μπορει τις Παρασκευες. Παμε καλα?


Ο ανθρωπος το ειχε πει αυτο πριν φτιαχτει το προγραμμα, και αποφασισαν να τον αγνοησουν! Αποτελεσμα? Μας εβαλαν 3 ομαδες εργαστηριων απο τις 2 εως τις 8 το βραδυ τις τεταρτες, κανενας δεν ξερει ποια ωρα εχει εργαστηριο και κανεις δεν ειναι σε θεση να μας πει.


Ποσο δυσκολο μπορει να ειναι ομως να βγαλουν ενα προγραμμα και να το κρατησουν σταθερο? Ναι, καταλαβαινω πως σε μια σχολη δεν μπορεις να κανεις κουμαντο και να παραπονιεσαι για τις ωρες που σου βαζουνε το μαθημα (κανεις δεν εχει παραπονεθει για το γεγονος οτι τις Τριτες εχουμε μαθημα απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ), αλλα τουλαχιστον μπορουν πρωτα να μαθαινουν τι ωρες και μερες ειναι διαθεσιμοι οι καθηγητες... 


Το ειπα και ηρεμισα, αλλα ειλικρινα πρεπει να γινει κατι με αυτο το θεμα, καθως οχι μονο αργησαμε να ξεκινησουμε, χασαμε μαθηματα, ακομα δεν εχουμε ξεκινησει καν το εργαστηριο, αλλα η μπαλα παιρνει και αλλες δραστηριοτητες, οι οποιες ρυθμιζονται αναλογα με τις ωρες της σχολης, οπως πχ τα γαλλικα μου. 


Ελπιζω στο μελλον να υπαρχει περισσοτερη οργανωση γιατι οι μονοι που πληρωνουν την βλακεια καποιου αλλου ειναι οι φοιτητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου